قلعه باستانی «تدمر» کاملا آزاد شد خبرگزاری فارس: قلعه باستانی «تدمر» کاملا آزاد شد ارتش سوریه با کمک نیروهای مقاومت قلعه تاریخی و باستانی «تدمر» (پالمیرا) را از دست تروریست‎های داعش آزاد کرد.

ادامه مطلبخبرگزاری فارس: قلعه باستانی «تدمر» کاملا آزاد شد

افشای ابعاد جدیدی از جنایات تروریستها در "عدرا"؛
افراد نجات یافته از کشتار شهر عدرا در استان ریف دمشق سوریه، ابعاد جدیدی از جنایت های گروه های مسلح تروریست را در این شهر بر ملا کردند.
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم ؛  بیشتر ساکنان شهر عدرا در پی حمله گروه های مسلح به این شهر آواره شده اند، اما همچنان هزاران نفر از مردم شهر عدرا گروگان این گروه ها هستند. 

نبیل برکات یکی از نجات یافتگان از کشتار شهر عدرا که همه اعضای خانواده خود را از دست داده است، گفت:« تروریست ها پسر هفت سال و نیمه مرا مزدور خطاب می کردند. او از شدت گرسنگی، تشنگی و سرما گریه می کرد. او نمی گفت به من سلاح بدهید. او فقط غذا می خواست. او فقط گریه می کرد، اما اگر می توانست حرف بزند می گفت که به خاطر خدا مرا از اینجا خارج کنید. گناهش این بود که تروریست و تکفیری نبود و به همین علت او را کشتند.» 

احمد حِشمه معلم سوری در شهر عدرا که افراد مسلح همسر و دو فرزند کوچک او را به قتل رساندند، گفت:«تروریست ها از همان ابتدای ورود به شهر عدرا بریدن سر افراد را آغاز کردند.

 آنها سر جوانی به نام ابو زکی را که در همسایگی ما زندگی می کرد، قطع کردند و آنرا به سوی دفتر سازمان ملل در عدرا انداختند. زمانی که ارتش سوریه قصد داشت حملات خود را آغاز کند، تروریست ها از غیر نظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده کردند. آنها برخی زنان را با خود به دوما بردند. تروریست ها زنان را برهنه از خیابانها عبور می دادند. زمانی که ارتش تلاش کرد وارد شهر شود، کودکان ما را از بالای ساختمان ها به پایین پرت می کردند.» 

پیرزنی سوری گفت:« ما برای شهدای خود مانند تازه دامادها جشن می گیریم و برای آنها پایکوبی می کنیم. ما به آنها احترام می گذاریم. اما اجساد تروریست ها مانند سگ های ولگرد در خیابانها افتاده است. خداوند تروریست ها و حامیان آنها را مجازات کند».

انتهای پیام / 

خرید معجزه و نجات کودک

 

وقتی سارا دخترک هشت ساله‌ای بود، شنید که پدر و مادرش درباره برادر کوچکترش صحبت می‌کنند. فهمید که برادرش سخت بیمار است و آنها پولی برای مداوای او ندارند. پدر به تازگی کارش را از دست داده بود و نمی‌توانست هزینه جراحی پرخرج برادر را بپردازد. سارا شنید که پدر آهسته به مادر گفت: فقط معجزه می‌تواند پسرمان را نجات دهد. سارا با ناراحتی به اتاق خوابش رفت و از زیر تخت قلک کوچکش را در آورد. قلک را شکست، سکه‌ها را روی تخت ریخت و آنها را شمرد، فقط پنج دلار!
بعد آهسته از در عقبی خانه خارج شد و چند کوچه بالاتر به داروخانه رفت. جلوی پیشخوان انتظار کشید تا داروساز به او توجه کند ولی داروساز سرش شلوغ‌تر از آن بودکه متوجه بچه‌ای هشت ساله شود. دخترک پاهایش را به هم می‌زد و سرفه می‌کرد ولی داروساز توجهی نمی‌کرد. بالاخره حوصله سارا سر رفت و سکه‌ها را محکم روی شیشه پیشخوان ریخت.....
داروساز جا خورد، رو به دخترک کرد و گفت: چه می‌خواهی؟
دخترک جواب داد:‌ برادرم خیلی مریض است، میخواهم معجزه بخرم.
داروساز با تعجب پرسید: ببخشید؟!
دخترک توضیح داد: برادر کوچک من، داخل سرش چیزی رفته و بابایم می‌گوید که فقط معجزه می تواند او را نجات دهد. من میخواهم معجزه بخرم، قیمتش چند است؟!
داروساز گفت: متأسفم دختر جان، ولی ما اینجا معجزه نمی‌فروشیم.
چشمان دخترک پر از اشک شد و گفت: شما را به خدا، او خیلی مریض است، بابایم پول ندارد تا معجزه بخرد این هم تمام پول من است، من کجا می‌توانم معجزه بخرم؟
مردی که گوشه ایستاده بود و لباس تمیز و مرتبی داشت، از دخترک پرسید چقدر پول داری؟
دخترک پولها را کف دستش ریخت و به مرد نشان داد. مرد لبخندی زد و گفت: آه چه جالب، فکر می‌کنم این پول برای خرید معجزه برادرت کافی باشد!
بعد به آرامی دست او را گرفت و گفت:‌ من میخواهم برادر و والدینت را ببینم، فکر می‌کنم معجزه برادرت پیش من باشد.
آن مرد دکتر آرمسترانگ فوق تخصص مغز و اعصاب در شیکاگو بود...
فردای آن روز عمل جراحی روی مغز پسرک با موفقیت انجام شد و او از مرگ نجات یافت
پس از جراحی، پدر نزد دکتر رفت و گفت: از شما متشکرم، نجات پسرم یک معجزه واقعی بود. می‌خواهم بدانم بابت هزینه عمل جراحی چقدر باید پرداخت کنم؟
"دکتر لبخندی زد و گفت:‌ فقط پنج دلار..."


برچسب‌ها: معجزه, دکتر ارمسترانگ, مغز و تعصاب

دوئل تیمسار حسن آبشناسان و صدام حسین

آن موقع که صدام شهرهای ایران را موشک باران و بمباران می کرد، تیمسار آبشناسان نامه‌ای به او نوشت:

«اگر جناب صدام حسین ژنرال است و فنون نظامی را خوب می‌داند و نظریه‌پرداز جنگی است، پس به راحتی می‌تواند در دشت عباس با من و دوستان جنگ آورم ملاقات کند و با هر شیوه‌ای که می‌پسندد، بجنگد؛ نه این‌که با بمب افکن‌های اهدایی شوروی محله‌های مسکونی و بی‌دفاع را بمباران کند و مردم را به خاک و خون بکشد.»
در جواب نامه، صدام، ژنرال قادر عبدالحمید را با گروه ویژه‌اش به دشت عباس فرستاد تا به تیمسار آبشناسان یک جنگ تخصصی را نشان بدهد. سال‌ها قبل در اسکاتلند تیمسار آبشناسان، ژنرال عبدالحمید و گروهش را در مسابقه کوهنوردی ارتش‌های منتخب جهان دیده بود. آن‌جا گروه او اول شد و عراقی‌ها هفتم شدند. حالا در میدان جنگ حقیقى دوباره مقابل ژنرال قادر عبدالحمید قرار گرفت و بعد از یک درگیری طولانى، لشکرش را شکست داد و خود او را اسیر کرد.
مهرماه سال ۶۴ ، خبر شهادت تیمسار آبشناسان از رادیو عراق با شادی و مارش پیروزی پخش شد.
شهید حسن آبشناسان فرمانده قرارگاه شمالغرب حمزه سیدالشهدا و فرمانده لشکر ۲۳ نوهد ارتش در سال ۱۳۱۵ در در تهران به دنیا آمد.
این شهید عزیز در سال ۱۳۳۶ با اخذ مدرک دیپلم وارد دانشکده افسری شد.
در سال ۱۳۳۹ با درجه ستوان دومی فارغ‌التحصیل گشت و یک سال بعد دوره مقدماتی را به پایان رساند. پس از آن، در اولین دوره «رنجر»، «دوره‌های عالی ستاد فرماندهی»، «دوره‌های چتربازی و تکاوری» در داخل و خارج کشور، شرکت نموده و تمامی این مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به درجه سرهنگی ارتقاء یافت و فرماندهی «یگان جنگهای نامنظم در قرارگاه سیدالشهدای ارتش» را بر عهده گرفت.
شهید آبشناسان با تشکیل سپاه، نیروهای جدید را در «آموزشگاه سعدآباد» تحت تعلیم خود قرار داد و در سال ۱۳۶۳، مطابق حکم رسمی «قرارگاه رمضان»، فراهم نمودن زمینه‌های آموزش جنگهای نامنظم سپاه به وی واگذار گشت.
درود بر روان پاک شهید آبشناسان

 

و روزی که شاه را تسلیم مردم کرد
 تقویم 35سال قبل اولین شنبه بهمن ماه مصادف بود با 28صفر. روزی که یک و نیم میلیون تهرانی به خیابان ریختند تا عزاداری رحلت پیامبر(ص) را با اعتراضات مردمی به رژیم شاه همراه کنند.

مجله مهر: 7بهمن 57 بود، ساعت 7 صبح. میلیون ها ایرانی همزمان در سرتاسر کشور به خیابان ها ریختند و در حالی که همه یک عکس را به دست گرفته بودند، شعار مرگ بر تو... دادند. شعاری که شاه را خطاب گرفته بود و از بختیار نخست وزیرش می خواستند تا امام خمینی(ره) سریعتر به ایران برگردد. راهپیمایان تهرانی ساعت 8 به میدان فردوسی رسیدند و آن طور که روزنامه کیهان نوشت عده ای از آنها، از مجسمه فردوسی بالا رفتند و عکس های امام(ره) را روی آن چسباندند. ایران یکپارچه شعار « برنامه خمینی برچیدن یزید است، کابینه بختیار یک حیله جدید است» و «بند و بست سیاسی، با قانون اساسی» شده بود.

ظهر به دستور روحانیون مردم در خیابان نشستند و موذن ها شروع به گفتن اذان کردند و بعد از آن قطعنامه راهپیمایی خوانده شد. ساعت 2بعداز ظهر پایان این راهپیمایی مسالمت آمیز بود و روز بعد، یعنی 8بهمن ماه روحانیون در اعتراض به بسته شدن فرودگاه‌ها‌ تحصن کردند. در این روز حدود ۴۰نفر از روحانیون مبارز تهران، مدرسین حوزه علمیه قم و نمایندگان روحانیت مبارز شهرستان‌ها با تحصن در مسجد دانشگاه تهران به بسته شدن فرودگاه و جلوگیری از بازگشت امام خمینی(ره) اعتراض کردند. چند روز بعد، جمعیت این متحصنین 10 برابر شد و حکومت نتوانست صدای 400 روحانی معترض را ناشنیده بگیرد. خیابان های تهران اگرچه حکومت نظامی بود اما مردم در ساعت هایی پیش از منع عبور و مرور برای متحصنین خوراک، پوشاک و لوازم ضروری می بردند. تحصن 4روز به طول انجامید و در نهایت دولت بختیار مجبور به باز کردن فرودگاه ها شد.

 در بیانیه این گروه متحصنین آمده بود: «حکومت غیرقانونی و غاصب شاپور بختیار در بی‌شرمی و اهانت به حیثیت ملت ایران روی پیشینیان نوکرصفت خود را سفید کرد، در روز جمعه ۶ بهمن در تهران و تبریز و رشت و گرگان و آبادان و سنندج و بعضی شهرستان‌های دیگر دست به کشتارهای فجیع و وحشیانه زد و با بستن فرودگاه‌های کشور بر روی رهبر محبوب ملت آیت‌الله العظمی امام خمینی دام‌ظله احساسات پاک مردم شرافتمند ایران را که با قلبی لبریز از عشق دیدگانی پر از اشک شوق در انتظار مقدم فرخنده رهبر عظیم‌الشأن خود بود سخت جریحه‌دار ساخت و خشم سهمگین ملت ایران که ریشه او و اربابانش را خواهد سوخت، بیش از پیش برانگیخت. اینجانبان به عنوان اعتراض به اعمال ضدانسانی دولت غیرقانونی بختیار از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۸ بهمن ماه جاری تا بازگشت حضرت آیت‌الله العظمی امام خمینی دام‌ظله به وطن به آغوش پر از مهر ملت در مسجد دانشگاه تهران تحصن اختیار می‌کنیم و از این محل مقدس در کنار برادران دانشجوی خود ندای حق‌طلبانه خود را به گوش جهانیان خواهیم رساند.»

 


برچسب‌ها: شاه, سقوط, کیهان

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: یک مرتبه در آبهای آزاد، یک ناو آمریکایی قصد بازرسی از کشتی تجاری ایران را داشت که ما بلافاصله ناوگروهمان را به آنجا اعزام کردیم.
ماجرای مواجهه ناوشکن ایرانی با ناو آمریکاییبه گزارش مشرق، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعزام 29 ناوگروه در طول 5 سال اخیر به آبهای بین المللی ازجمله حلیج عدن، دریای سرخ، دریای مدیترانه، اقیانوس آرام، تنگه مالاکا و اقیانوس اطلس به عنوان یک «نیروی راهبردی»، وظیفه حفاظت از منافع کشور در ابهای دوردست و حراست از شناورهای تجاری و نفتکش ایرانی را برعهده دارد.

استفاده از تجهیزات مدرن و به روز در حوزه‌های راداری، شناوری، موشکی و پروازی در انجام ماموریتها در کنار ساخت انواع یگانهای مورد نیاز به خصوص شناورهای سنگین و زیرسطحی‌های سبک و نیمه سنگین، سامانه‌های موشکی و تعمیر و اورهال زیرسطحی‌های سنگین ازجمله مهمترین دستاوردهایی بوده که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از نیروهای قدرتمند و موثر منطقه معرفی کرده است.

در همین راستا امیر دریادار دوم سیاوش جره معاون عملیات نداجا در گفتگویی ضمن تشریح وظایف و ارائه گزارشی از عملکرد این نیرو در سالهای اخیر، به برخی دستاوردهای جدید در حوزه دریایی نیز اشاره کرده است.

امیر سیاوش جره که خود یکی از افسران با سابقه یگانهای زیرسطحی است، پیش از این مسئولیت، فرماندهی منطقه سوم دریایی ارتش در «چابهار» را نیز برعهده داشته است.

***

دریادار جره در ابتدای این گفتگو با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروی دریایی باید در آب‌های دور دست حضور داشته باشد، گفت: ما از سال 88 و با توجه به پدیده شوم دزدان دریایی و وضعیت خلیج عدن، شروع به اعزام ناوگروه‌ها کردیم و از آن سال تاکنون، 29 ناوگروه اعزام شده‌اند که ناوگروه 28 به زودی به کشور بازمی‌گردد.

* توان اعزام همزمان 2 ناوگروه را داریم

وی افزود: وقتی 2 یا 3 ناو به دریا می‌روند و فاصله زیادی از سواحل کشور می‌گیرند، باید آن قدر آمادگی فنی، تجهیزاتی و پرسنلی داشته باشند که اگر اشکال و موردی پیش آمد، بتوانند آن را برطرف کنند، زیرا در آن فاصله، کسی نیست که کمکشان کند، لذا باید کاملا خودکفا باشند.

وی ادامه داد: ناوگروه‌های ما با صد در صد آمادگی اعزام می‌شوند. به عنوان مثال ناوگروه 28 که تا هندوستان و سریلانکا رفته، زیردریایی و بالگرد به همراه داشت و ناوگروه بسیار مجهز و کاملی بود.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: ما این امکان را داریم که اگر نیاز باشد، به صورت همزمان 2 ناوگروه را هم به شرق اقیانوس هند و هم غرب اقیانوس هند اعزام کنیم و قبلا هم این کار را کرده‌ایم و از نظر فنی آمادگی‌اش را داریم.

جره درخصوص سامانه‌های ارتباطی ناوگروه‌ها در آبهای دوردست نیز اظهار داشت: سامانه‌های در اختیار ما تاکنون به هیچ عنوان مشکلی نداشتند و ناوگروهایمان از نظر تجهیزاتی به قدری مجهز شده و سامانه‌های لازم را در اختیار دارند که حتی تا وقتی چین هم رفتند از نظر برقراری تماس مشکلی نداشتیم.

* تجهیز شناورهای به سامانه موشکی «رعد»/ نصب «صیاد» بر روی یگانهای جدید

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه موشک‌های پدافندی روی شناورهای نداجا نصب شده است، گفت: بعنوان مثال امروز برخی یگانهای شناوری ما به  موشکهای «رعد» مجهز شده‌اند.

وی همچنین با اشاره به موشک پدافندی «صیاد» اظهار داشت: صیاد یک موشک زمین پایه است و وقتی بخواهیم آن را روی واحد شناوری استفاده کنیم مستلزم تغییراتی است که این کار در برنامه‌های آتی ماست تا از موشک صیاد بر روی شناورهای در حال ساخت مثل موج 2- 3 -4 و 5 استفاده کنیم.

جره با بیان اینکه همه نوع تهدید برای یگانی که به آب‌های دوردست می‌رود، متصور است، گفت: درخصوص یگان‌های نیروی دریایی ممکن است تهدید از هرطرف اتفاق بیفتد، ممکن است از هوا، سطح و زیر سطح باشد. لذا یگان‌های دریایی باید آمادگی داشته باشند تا با تهدید در هر جهتی مقابله کنند که یک بخش آن دفاع هوایی است.

وی ادامه داد: یگان‌هایی که به مأموریت‌ می‌فرستیم این آمادگی را دارند که تهدیدات را کشف و شناسایی و در مواقع لزوم با آنها برخورد کنند.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: البته تاکنون موردی نداشتیم که ناوگروهمان تهدید هوایی شده باشد هرچند گاهی پرنده‌های بیگانه برای شناسایی می‌آیند و ما نیز توجه ویژه‌ای به تجهیزات ضدهوایی یگان‌های که اعزام می‌شوند، داریم.

* اقدامات مناسب برای منحرف کردن موشک‌ از طریق جنگال

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش در ادامه گفتگو با فارس، درخصوص نحوه منحرف کردن موشک‌های دشمن تصریح کرد: موشک‌های پیشرفته موجود را دیگر نمی‌شود با سیستم‌های قدیمی منحرف کرد چون سیستم‌های هدایت‌لیزری دارند و به صورت Fire And Forget هستند. یعنی به صورت مکانیکی نمی‌توان منتظر ماند تا موشک را دید بعد اقدام کرد بلکه باید قبل از دیدن موشک، سیگنال را کشف و مسیر آن را مشخص و نقطه برخورد را محاسبه کرد تا بتوان اقدام مناسب را علیه آن انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: تکیه ما در سیستم‌های جدید برای انحراف این موشک‌ها بحث جنگال (جنگ الکترونیک) است که حضرت آقا هم تاکید زیادی بر روی آن داشتند و فرمودند که بحث جنگال را جدی بگیرید. ما الان به شدت در این حوزه کار می‌کنیم و در این خصوص اقدامات بسیار خوبی انجام شده و ما این توانایی را داریم که در دریا در مقابل هر نوع تهدیدی از خود دفاع کنیم.

* فیلمبرداری پهپادهای ارتش از ناوهای آمریکایی

جره در ادامه درخصوص توان پهپادی نداجا گفت: نیروی دریایی یکی از نیروهایی است که سالها پیش و حتی قبل از انقلاب، از پهپاد استفاده می‌کرده و در تمام رزمایش‌ها نیز از آنها به عنوان هدف بهره می‌برده است. الان هم که بحث کشف و شناسایی در عمق مطرح است و با توجه به سلاح‌های موجود در دنیا، تأکید زیادی بر حوزه پهپادی کرده‌ایم و خوشبختانه دستاوردهای خوبی نیز داریم و از پهپاد بیشتر در حوزه کشف و شناسایی استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه تهدیدات ما تهدیدات دریاپایه است و ما در سواحل مکران مستقر هستیم لذا اگر تهدیدی متوجه ما شود از ناحیه اقیانوس هند است، پس ما باید بتوانیم در عمق، قبل از اینکه دشمن بتواند خطری متوجه ما کند، آن را شناسایی کنیم.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه به طور وسیع از پهپادها استفاده می‌کنیم، گفت: موارد زیادی داشتیم که پهپادهای ما بالای ناوهای آمریکایی رفته‌اند و فیلم‌برداری و عکس‌برداری و شناسایی کرده‌اند، بدون اینکه آنها بفهمند که فیلم‌های آنها هم موجود است.

جره خاطرنشان کرد: بحث پهپاد در نیروی دریایی، نقشه راه دارد و پهپادهایی که الان استفاده می‌کنیم و آنهایی که قرار است در آینده استفاده کنیم، مشخص شده است.

* شلیک اژدر ضد زیردریایی از بالگردها و هواپیماهای نداجا

وی در بخش دیگری از این گفتگو به نقش بالگردها در عملیات ضد زیردریایی اشاره و تصریح کرد: بالگردهای SH نداجا نوع مأموریتشان ضد زیردریایی است. برای عملیات ضد زیردریایی اول باید هدف شناسایی و زیردریایی کشف شود که بالگردهای ما سونار عمق متغیر دارند که در آب قرار می‌گیرد.

جره تاکید کرد: اژدری که از روی بالگرد پرتاب می‌شود همان اژدری است که از واحد سطحی پرتاب می‌شود، این اژدرها این قابلیت را دارند که از روی هواپیما هم پرتاب ‌شوند و هواپیماهای P3F نداجا، مأموریت اصلی‌شان ضدزیردریایی است.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش ادامه داد: اژدرهای ضد زیرسطحی و ضد سطحی که نیاز داریم به صورت کامل در صنایع داخلی در حال تولید و اژدرهای کاملا به‌روزی است.

* «فاتح» در مرحله تست نهایی/ تکمیل بدنه و نصب تجهیزات

دریادار جره همچنین با اشاره به ساخت زیردریایی‌های جدید گفت: زیردریایی فاتح مراحل تست‌های نهایی را طی می‌کند و کارهای بدنه و نصب تجهیزات آن کاملا انجام شده است.

وی ادامه داد: به هر حال محصولی که برای اولین بار می‌آید، مراحل تست زیادی را باید طی کند که این مراحل تست با همکاری صنایع داخلی در حال طی شدن است و انشاء‌الله این زیردریایی بزودی تحویل می‌شود.

* طراحی‌های «بعثت» انجام شده است

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش همچنین به زیردریایی «بعثت» اشاره کرد و گفت: طراحی‌های زیردریایی بعثت انجام شده و این یک زیردریایی سنگین است که صنایع در حال ساخت آن هستند.

جره اظهار داشت: زیردریایی‌ها در کلاس‌های مختلف در جهان ساخته می‌شود و آنها که در یک کلاس قرار می‌گیرند از نظر تجهیزات تفاوت زیاد و اساسی با هم ندارند. پارامترهایی که برای یک زیردریایی مهم است عمق قوس، سرعت در زیر آب و تعداد سلاح‌ها است.

وی تاکید کرد: آنچه که در ایران طراحی شده خواسته‌های ما را کاملا برآورده می‌کند و از نظر تکنیکی و تجهیزاتی چیزی از زیردریایی‌های هم نوعش در دنیا کم ندارد.

* تعداد مورد نظر زیردریایی «غدیر» تولید و عملیاتی شده است

جره با اشاره به زیردریایی‌های غدیر نیز خاطرنشان کرد: زیردریایی‌های غدیر، زیردریایی‌های سبک محسوب می‌شوند و به دلیل حجم کوچک و تناژ کم، مأموریت‌شان با زیردریایی‌های سنگین فرق می‌کند.

وی تصریح کرد: تعدادی که قرار بود از زیردریایی غدیر در صنایع ساخته شود تولید و تحویل نیروی دریایی شده و مأموریت‌های خود را انجام می‌دهند.

* خلیج فارس برای عملیات زیردریایی‌ها مناسب نیست

جره با بیان اینکه عمیق‌ترین نقطه خلیج فارس 80 متر است، اظهار داشت: وقتی زیردریایی قوس می‌کند، یا باید در عمق پریسکوپ باشد یا در عمق 50 متری برود. به عنوان مثال اگر زیردریایی در عمق 30 متری قرار بگیرد، یک سوپر تانکر که آبخور آن 35 متر است با آن برخورد می‌کند. لذا یک عمق ایمن در نظر گرفته شده و هیچ زیردریایی مابین این عمق‌ها دریانوردی نمی‌کند، چون نه آن قدر بالاست که بتواند اطرافش را ببیند و نه آن قدر پایین است که با کشتی‌ها برخورد نکند.

وی افزود: از طرف دیگر وقتی زیردریایی در عمق 50 متری می‌رود باید 20- 30 متر زیرش آب باشد که خلیج فارس این امکان را نمی‌دهد و به دلیل عمق کمش اصلا مناسب عملیات زیردریایی نیست.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: چندی پیش زیردریایی آمریکایی با یک نفتکش ژاپنی برخورد کرد که به دلیل رعایت نکردن این قواعد بود و اشتباهی بود که آمریکایی‌ها کرده بودند.

* امکان نصب رادار «عصر» بر روی شناورهای لجستیک

جره با اشاره بهدستاوردهای جدید در حوزه راداری، با تاکید بر اینکه امکان نصب راداری مثل رادار «عصر» بر روی تمام واحدهای شناور وجود دارد، اظهار داشت: رادار عصر یک رادار هوایی برای گرفتن هدف‌های هوایی است و علاوه بر اینکه ناوشکن‌ها باید به‌ آن مجهز شوند که شده‌اند، یگان‌های لجستیک هم این قابلیت را دارند.

* ویژگی‌های ناوشکن سهند/ عملیاتی شدن در سال 93

وی در ادامه به وضعیت ناوشکن سهند اشاره و تصریح کرد: مراحل بدنه سهند تمام شده و در حال نصب تجهیزات است. این ناوشکن از نمونه‌های قبلی بهتر است و در مدت یک سال بدنه آن ساخته شد.

معاون عملیات نداجا افزود: یکی از تفاوت‌های این ناوشکن از نظر شکل است. سهند طوری طراحی شده که رادارگریز باشد. زوایای بدنه این ناوشکن طوری طراحی شده که کمترین برگشت امواج راداری را داشته باشد.

جره خاطرنشان کرد: همچنین سامانه‌های موشکی سطح به سطح و سطح به هوا بر روی آن نصب شده و از نظر دفاع سطحی و دفاع ضدهوایی تجهیزات بیشتری نسبت به جماران دارد. سیستم‌های کشف و شناسایی و جنگال که برای این ناوشکن طراحی شده نیز بسیار پیشرفته‌تر از جماران است و امیدواریم ناوشکن سهند سال 93 عملیاتی شود.

* نصب موشک و توپ بر روی ناو آموزشی خلیج فارس

معاون عملیات نداجا اظهار داشت: ناو آموزشی خلیج فارس در حال تکمیل شدن قطعات بدنه است و بر روی حوض خشک روی آن کار می‌شود که تا چند ماه آینده کامل و به آب انداخته و نصب تجهیزات آغاز می‌شود.

وی گفت: خلیج فارس یک ناو صرفا آموزشی است و این قابلیت را دارد تعداد زیادی دانشجو را به آب‌های دور دست اعزام کند. از سوی دیگر با توجه به اینکه یک ناو آموزشی است اما چون به دریا اعزام می‌شود تجهیزات دفاعی و موشک و توپ و سیستم‌های هدایت آتش هم خواهد داشت.

* شناسایی پهپادهای دشمن توسط رادار عصر

جره با اشاره به توانمندی نداجا در مقابله با پهپادهای دشمن تصریح کرد: شناسایی پهپاد به دلیل جثه کوچکش توسط رادار بسیار سخت است اما رادار عصر که اخیرا رونمایی شد این قابلیت را دارد که پهپادها را هم کشف کند البته تاکنون پهپادی نداشتیم که بخواهد وارد FIR ما شود.

* ناوهای فرامنطقه‌ای جرات وارد شدن به آبهای ما را ندارند

معاون عملیات نداجا گفت: در سالهای اخیر و قبل از آن که در خلیج فارس و دریای عمان بودیم، موردی نداشتیم که ناوهای فرامنطقه‌ای بخواهند وارد آب‌های سرزمین ما شوند.

وی ادامه داد: از خط ساحلی تا 12 مایل، آب‌های سرزمینی است و جزو محدوده داخلی یک کشور محسوب می‌شود و اگر ناو کشور دیگری بخواهد وارد آن شود تجاوز محسوب می‌شود. از 12 مایل تا 24 مایل، محدوده نظارت است یعنی عبور بی‌ضرر کشتی‌های تجاری و جنگی مانعی ندارد. همچنین از 24 تا 200 مایلی، محدوده فلات قاره است و منطقه انحصاری همان کشور است که فعالیت اقتصادی کند.

* رصد ناوگان فرامنطقه‌ای تا زمان پهلوگیری در کشورهای عربی

امیر جره افزود: ناوهای فرامنطقه‌ای از رأس الحد که وارد محدوده نیروی دریایی می‌شوند تا زمانی که در یکی از کشورهای عربی پهلو می‌گیرند کاملا تحت رصد ما هستند.

* عبور ناوگروه ایرانی از نزدیکی اسرائیل

دریادار جره در بخش دیگری از گفتگو با خبرگزاری فارس، به موضوع برخورد رژیم صهیونیستی با یکی از ناوگرههای نداجا اشاره و تصریح کرد: ناوگروه ما وقتی از کانال سوئز رد و وارد دریای مدیترانه شد و می‌خواست به بندر لازقیه برود، باید از نزدیک سواحل فلسطین اشغالی و البته آب‌های بین‌المللی عبور می‌کرد که آنها شروع به صدا کردن ناوهای کردند و ما نیز اصلا توجهی به آنها نکردیم و به مسیرمان ادامه دادیم.

معاون عملیات نداجا تاکید کرد: در طی ماموریت‌های ناوگروه‌های ما موردی نبوده که یگان‌های دریایی آمریکایی بخواهند از ناوهای ما سؤال یا ارتباط برقرار کنند.

* ماجرای مواجهه ناوشکن ایرانی با ناو آمریکایی

وی افزود: در یک مورد، کشتی تجاری ایرانی در حال حرکت بوده که یک ناو آمریکایی اعلام کرده بود که می‌خواهم از آن بازرسی کنیم که بلافاصله ناوگروهمان به آنجا اعزام شد و ناو جنگی ما کشتی ایرانی را اسکورت کرد. آن ناو آمریکایی نیز وقتی در 24 ساعت دید نمی‌تواند کاری کند از آنجا رفت و ناوشکن ما آن کشتی تجاری ایرانی را تا مقصد اسکورت کرد.

* نصب موشک کروز «غدیر» با بُرد بیش از «نور» و «قادر» بر روی شناورها

دریادار جره همچنین با اشاره به توانمندی موشکی نداجا اظهار داشت: موشک‌های کروزی که در نداجا استفاده می‌کنیم موشک‌هایی از قبیل «نور»، «قادر» و «غدیر» است که هم بر روی واحدهای شناوری و هم یگان‌های موشکی ساحل‌ به دریا از آنها استفاده می‌‌کنیم.

وی ادامه داد: تفاوت این موشک‌ها در بُردشان است و نور و قادر و غدیر هرکدام در یک مرحله بردشان افزایش یافته است. البته توانایی شناسایی رادارشان نیز پیشرفته‌تر شده است تا هدف را زودتر بگیرند.

معاون عملیات نداجا خاطرنشان کرد: هر نوع موشکی را می‌توانیم بر روی شناورهایمان نصب کنیم، حتی شناورهای لجستیک ما هم این توانایی را دارند.

دریادار جره با بیان اینکه موشک «غدیر» آخرین ورژن موشک‌های کروز دریایی است، اعلام کرد: موشک کروز غدیر برد بیشتری نسبت به نور و قادر دارد.

* فعالیت قرارگاه‌های دریایی خاتم تحت نظر ستاد کل نیروهای مسلح

معاون عملیات نداجا با بیان اینکه قرارگاه‌های دریایی خاتم 1 و 2 تحت نظر قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) ستادکل نیروهای مسلح هستند، گفت: قرارگاه دریایی خاتم 1 به فرماندهی فرمانده نیروی دریایی ارتش و قرارگاه دریایی خاتم 2 هم در اختیار نیروی دریایی سپاه است و با توجه به خط حدی که تعیین شده در حوزه مسئولیت خلیج فارس و دریای عمان فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: بین 2 قرارگاه دریایی خاتم، تعامل های زیادی وجود دارد که با هماهنگی ستاد کل انجام می‌شود.

* بار اصلی توسعه شهرهای ساحلی بر دوش نداجاست

دریادار جره با اشاره به اهمیت فرهنگ دریایی گفت: متأسفانه فرهنگ و نگرش دریایی در کشور وجود ندارد و ما در نداجا خیلی روی این موضوع کار کرده‌ایم، حتی خیلی از نظامیان نیز، در این خصوص شناخت کافی ندارند.

وی تصریح کرد: در این راستا جلسه‌ای داشتیم و تفاهم‌نامه‌ای نوشته شده که راجع به دریا بیشتر در کتاب‌های درس ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان پرداخته شود. مشکل ما این است که مردم هم با دریا آشنا نیستند لذا نیروی دریایی در این راستا فرهنگ‌سازی می‌کند تا مردم با فرهنگ دریایی آشنا شوند. در تمام دنیا پیشرفته‌ترین شهرها بنادرشان است اما در ایران شهرهای ساحلی از محرومترین شهرها هستند.

جره تاکید کرد: دولتمردان باید همت کنند و دوشادوش نیروی دریایی در توسعه این شهرها نقش داشته باشد. الان بار اصلی بر دوش نداجا است. البته گام‌های خوبی از سوی دولت برداشته شده است اما کند است و باید توجه بیشتری شود تا به توسعه و آبادانی شهرهای ساحلی بیانجامد.

* دماوند تا پایان سال به آب انداخته می‌شود

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش در پایان این گفتگو به وضعیت ساخت ناوشکن دماوند در آبهای دریای خزر اشاره و تصریح کرد: مراحل بدنه و نصب موتور و تجهیزات ناوشکن دماوند پایان یافته است و امیدواریم تا پایان امسال به آب انداخته شود.

برچسب‌ها: اقتدار نیروی دریایی, ایران, کیهان


تکرار/ در گفتگوي باشگاه خبرنگاران عنوان شد
مادر شهیدان شهناز، حسین و ناصر حاجی‌شاه از شهادت سه فرزندش صحبت کرد و گفت: دخترم برای رسیدگی به وضعیت مجروحان در خرمشهر بود که پس از اصابت گلوله‌های خمسه خمسه عراقی‌ها و اصابت آن به کمر دخترم در تاریخ 8 مهر 1359 در سن 26 سالگی به شهادت رسید.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران، هفته دفاع مقدس فرصت گرانبهایی برای واکاوی و بازشناسی حماسه عظیم ملتی است که با هدایت و حمایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با ایثار و مقاومت رزمندگان غیور میهن اسلامی افسانه شکست‌ناپذیری و سلطه‌گری قدرت‌های جهانی به ویژه آمریکا جنایتکار را باطل و برتری ایمان و اراده ملت استوار ایران را به عنوان یکی از عبرت‌های بزرگ تاریخ معاصر اثبات کرد.  
 
برتری نظامی رزمندگان اسلام در پرتو ایمان و اراده راسخ و محکم آنها و چنگ انداختن به ریسمان الهی همواره از نکات قابل توجه بوده است لذا به بهانه قرار گرفتن در هفته دفاع مقدس گفتگویی با مادر سه شهید بزرگوار شهناز، حسین و ناصر حاجی‌شاه داشته‌ایم.  
 
مادر 82 ساله این شهدای بزرگوار اکنون دارای عارضه قلبی است، حاضر به گفتگویی کوتاه با ما درباره سه فرززندش شد.
 
این مادر در ابتدا از فرزندش شهناز که زودتر از دو پسرش شهید شده است می‌گوید: بعد از شروع جنگ و تعطیلی دانشگاه‌ها شهناز در گروه مکتب قرآن فعالیت می‌کرد و به خاطر آموزش‌هایی که در حوزه کمک‌های اولیه دیده بود از مجروحان و رزمندگان مراقبت می‌کرد و برای آموزش و کمک‌‌رسانی به روستاهای منطقه نیز سر می‌زد.  
 
وی درباره شهادت دخترش می‌گوید: دخترم برای رسیدگی به وضعیت مجروحان در خرمشهر بود که پس از اصابت گلوله‌های خمسه خمسه عراقی‌ها و اصابت آن به کمر دخترم در تاریخ 8 مهر 1359 در سن 26 سالگی به شهادت رسید.  
 
مادر سه شهید ادامه داد:‌ شهناز فرزند دوم خانواده بود و پس از نذر و نیاز به دنیا آمده بود چرا که همسرم علاقه زیادی به فرزند دختر داشت.
 
این مادر شهیدان گفت: در آن روزها که خرمشهر اشغال شده بود ما در حسینیه اصفهانی‌ها زندگی می‌کردیم چرا که منزل‌مان در منطقه‌ای بود که احتمال بمباران آن وجود داشت.  
 
وی درباره نحوه اطلاع از شهادت دخترش می‌گوید: آن شب شهید جهان‌آرا و احمدی که همسایه نزدیک ما بودند مدام رفت و آمد می‌کردند و به طرز عجیبی به من نگاه می‌کردند و من فکر کردم ناصر و حسین شهید شده‌اند اما آنها گفتند چیزی نیست فقط شهناز مجروح شده و در بیمارستان است.  
 
این مادر شهید ادامه داد: ساعت 4 نصفه شب به بیمارستان رفتیم و در آنجا فهمیدم که دخترم شهید شده است و باید آنرا از دوست هم‌نامش شهناز که در کنار هم شهید شده بودند شناسایی می‌کردم. شناسایی دخترم سخت بود به حدی که من فقط از بخشی از لباس و قسمت کوچکی از صورتش او را شناختم، آن روز شهناز محمدی دفن شد اما چون همسر من دزفول بود اجازه دفن ندادند.
 
وی در ادامه یادآور شد:‌ تا اینکه ساعت 2 بعدازظهر 9 مهر به همراه پسرش ناصر و دو نفر دیگر، دخترش را در قبرستان خرمشهر به خاک سپرده است.  
 
این مادر سه شهید اضافه کرد: آن لحظه حال خوشی نداشتم و حتی الان هم افسوس می‌خورم که چرا آن روز نتوانستم با شهناز صحبت کنم فقط در آخرین لحظه که می‌خواستم خاک روی پیکرش بریزم به دخترم گفتم تو را به خدا و حضرت زهرا قسم می‌دهم برای پیروزی کشور و امام‌مان دعا کن.  
 
این مادر بزرگوار نقل می‌کرد که یک روز شهناز در خواب به مادرش گفته است که مادر من چرا اینقدر ناراحتی، من به همان جایی رفتم که خودم خواستم پس شما ناراحت نباش من حواسم به شما هست.  

این مادر سه شهید در ادامه درباره فرزند 18 ساله شهیدش حسین می گوید: حسین از شروع جنگ در خرمشهر فعالیت می‌کرد و مسئول حمله اسلحه بود، که تقریبا یک ماه بعد از دخترم شهناز، در تاریخ 4 آبان 1359 در کوت شیخ روی پل خرمشهر با تیرباران عراقی ها به همراه دوستش سید به شهادت رسیدند. 

وی گفت: یکی از دوستان حسین که مجید نام داشت در آن روز روی پل مجروح شده بود و سینه خیز خود را به شهر رسانده بود و سپس برای درمان به تبریز منتقل شده بود و ما نیز به این امید که حسین نیز در کنا ر او باشد بیمارستان های تبریز و تهران را جستجو کردیم اما فهمیدیم که حسین به شهادت رسیده است.

این مادر شهید با کشیدن آهی از دل که نشان از امید داشت، گفت: جسد فرزندم حسین هنوز به دستمان نرسیده است و مفقود الاثر است.

این مادر بزرگوار می‌گفت: هنوز چشم انتظارم و چشم از در کوچه برنمیدارم و منتظر حسین عزیزم هستم، حتی دقیقه‌ای نمی‌توانم از خانه دور شوم و احساس می‌کنم هر آن ممکن است حسین برگردد و من خانه نباشم. 

وی نقل می کرد: من همیشه به خاطر حسین ام ناراحت بودم، حسین حتی به خواب من نمی‌آید اما در آن روزها خدا بیامرز مادر شهید جهان آرا می‌گفت پسرم حسین را در خواب دیده که از ناراحتی من ناراحت است، و من از ان روز تصمیم گرفتم برای آسوده خاطر بودن و رضایت حسینم زیاد ناراحتی نکنم. 

وی درباره سومین فرزند شهیدش ناصر می گوید: ناصر 24 آبان 1361 به ماموریتی در شادگان رفته بود که به شهادت رسید و تمام تنش در اثر گلوله سوراخ سوراخ شده بود، پسرم در موقع شهادت 27 ساله بود، ناصر قبل از شهادت هر وقت با من صحبت می کرد میگفت مادر جان اگر شهید شدم مرا کنار خواهرم شهناز دفن کنید و ما نیز همین کار را کردیم.

وی نقل می کرد که در خرمشهر در حسینیه اصفهانی ها زندگی می کردند و آن روزها انقدر شهدا زیاد بودند که اینها نیز در کندن قبر و به خاک سپاری شهیدان به مردان کمک می کردند. 

این مادر سه شهید می‌گفت: در آن روزها روی همان پلی که حسینم شهید شده بود چند تکه استخوان پیدا شده بود و من همش در این فکر بودم که حتما اینها مال حسین من است و آنها را در کنار مزار شهناز به خاک سپردم و اگرآن استخوانها ما فرزند من باشد، اکنون سه فرزندم شهناز و حسین و ناصر در کنار هم هستند.

این مادر صبور می‌گوید خوشحالم که فرزندانم در این راه خدا و کشورمان ایران شهید شده اند و خدا را شاکرم.

فرزندانم نعمت‌هایی بودند که خداوند به من عطا کرده بود و خداوند نیز به مرحله شهادت رساندشان. من روزهای سختی را پشت سر گذراندم اما راضی ام به رضای خدا و جز شکرگذاری کاری نمی کنم.

این مادر سه شهید، چهار فرزند دیگر دارد و بعد از فوت همسرش با آنها زندگی می کند. 

این مادر ادامه یادآوری کرد: که چند روز دیگر سالروز شهادت دخترم شهناز است که در این روز معمولا با تهیه مقداری شیرینی و میوه به شیرخوارگاه آمنه می‌رود و چون دخترش در آخرین روزهای قبل از شهادتش از مارش خواسته بود خورشت فسنجان برایش درست کند، به یادش در این روز این غذا را درست می کند.

این مادرسه شهید در سالروز شهادت حسین و ناصر نیز با میوه و شیرینی به یک بهزیستی معلولان ذهنی در رسالت و آسایشگاه کهریزک می‌رود و روز شهادت فرندانش را اینگونه یاد می‌کند. 

انتهای پیام/

این درخت در مناطق مختلف مانند فلوریدا، کارابیان و باهاماس رشد می کند ولی به تازگی در غرب انگلستان هم رشد کرده است.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران،  درخت ها همیشه معنی بخش زندگی بوده اند و ما از آن ها برای زندگی بهتر استفاده می کنیم ولی برخی درختان هم هستند که سمی بوده و باعث ضرر رسیدن به انسان ها می شوند از این رو نزدیک شدن به آن ها می تواند به معنای پایان زندگی باشد.

درخت "Manchineel" یکی از درختان بسیار ترسناکی است که روی زمین وجود دارد و همیشه از آن به صورت خاصی حفاظت می شود زیرا هیچ انسانی نباید نزدیک این درخت هم بشود. این درخت همیشه با تابلوهای قرمز و اخطار محسور شده است تا همه متوجه خطرش شود.


این درخت در مناطق مختلف مانند فلوریدا، کارابیان و باهاماس رشد می کند ولی به تازگی در غرب انگلستان هم رشد کرده است. این درخت میوه های کوچکی دارد که به نام سیب های مرگ شناخته می شود چرا که بوی آن هم می تواند انسان را راهی بیمارستان کند.

این درخت زیر باران هم بسیار خطرناک خواهد شد زیرا قطرات باران با برگ های آن برخورد کرده و سپس به ریشه می رسد. آب باران زمانی که به زمین برسد همه چیز را خواهد سوزاند و این سوختن با دودی همراه است که باعث می شود منطقه قرنطینه شود. این درخت این روزها رکورددار گینس است زیرا سمی ترین درخت دنیا شناخته شده است.



برنامه "ام بی سی" درباره بستگان جوانان کشته شده سعودی در سوریه، خشم مفتی های وهابی را برانگیخته است .
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه المنار ؛ اقدام شبکه تلویزیونی ام بی سی متعلق به عربستان در پخش برنامه ای از بستگان جوانان سعودی که در سوریه کشته شدند و حمله شدید اللحن مجری این برنامه به مفتی های وهابی باعث واکنش شدید آنها شده است تا جایی که این شبکه قصد دارد جلوی پخش این برنامه چند قسمتی را بگیرد. 

پیامدهای بحث و مناقشه بر سر اقدام داود شریان از فعالان رسانه ای سعودی به متهم کردن شماری از مبلغان سرشناس عربستان ادامه دارد. شریانی شماری از مبلغان سرشناس عربستان را به سوق دادن جوانان به جنگ در سوریه و کشته شدن در این کشور متهم کرده است.

شماری از شیوخ سعودی به صورت شدید اللحنی به شریان واکنش نشان دادند. منابع رسانه ای اعلام کردند شبکه تلویزیونی  ام بی سی قصد دارد جلوی پخش برنامه شریان را بگیرد. آخرین بخشهای برنامه شریان حاوی اظهارات بستگان برخی انتحاریهای سعودی است.شبکه تلویزیونی المنار سپس بخشی از اظهارات شریان را پخش کرد.

او می گفت: ما در اینجا درباره حال و روز بستگان جوانانی که با آنها دیدار کرده ایم و به اسم جهاد به سوریه فرستاده شده اند صحبت می کنیم جوانان سعودی چهل سال است که به اسم جهاد فرستاده می شوند آنها در افغانستان کشته شدند و در عراق کشته شدند و اکنون در سوریه کشته می شوند زیرا افرادی مانند عرعور  (از مبلغان سعودی) جوانان را در تویتر تحریک می کنند.

نعمه نعیم گزارشگر المنار سپس گفت: بدین ترتیب داود شریان از فعالان رسانه ای عربستانی خشم بستگان افراد مسلح سعودی را در سوریه در قبال شماری از مبلغان سرشناس در عربستان بر انگیخت. 

او این مبلغان را به سوق دادن جوانان سعودی به سوریه و فرستادن آنها به کام مرگ متهم کرد. مادر یکی از جوانان سعودی با گریه به ام بی سی گفت: ما با سختی این بچه ها را بزرگ کردیم اما آنها را می فرستند و کشته می شوند.

مادر یکی دیگر از جوانان گفت: من به وزارت کشور عربستان اطلاع دادم اما کاری نکرد. پدر یکی از این جوانان در این برنامه گفت: پسرم در مقطع دکتری تحصیل می کرد اما او را از راه به در کردند.

مادر یکی دیگر از جوانان با اشک گفت: همه کسانی که باعث شدند جوانان ما برای کشته شدن اعزام شوند باید مجازات شوند. من بچه ام را می شناسم  او هیچ گونه فکری به غیر  از درس خواندن نداشت. شریان در برنامه خود به مبلغان معروف مانند محمد عریفی، محمد سعیدی، سلمان عوده، سعد بریک و عدنان عرعور سوری حمله شدید اللحنی کرد.

شریان گفت: عوده، عریفی و عواجی؛ شماها در تویتر برای جهاد تبلیغ می کنید شما مسئول هستیم. شما باعث کشته شدن جوانان ما در کشورهایی مانند افغانستان هستید. جنگهایی که معلوم نیست چه کسانی آغاز می کنند و چه کسانی به پایان می رسانند شماها به بهشت بروید دست از ما بردارید. خودتان بروید بهشت ما را رها کنید.

نعمه گفت اظهارات آتشین شریان باعث شد شماری از مبلغان واکنش نشان دهند. سعد بریک به شبکه ام بی سی به شدت حمله کرد و گفت سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان خودش تصریح کرده است باید از افراد مسلح با حرف و عمل حمایت کرد بنابراین ام بی سی چه می گوید. بریک از شیوخ خواست از یاری جهاد اعلام بیزاری نکنند. خبرها از آن حکایت دارد که شبکه تلویزیونی ام بی سی می خواهد از ادامه پخش برنامه شریان جلوگیری کند.


انتهای پیام / 
برچسب ها: جوان ، سعودی ، خشم ، مفتی

ظریف:
وزیر خارجه کشورمان گفت: نداشتن شهامت بانکی مون برای عنوان کردن دلیل پس گرفتن دعوت از ایران برای حضور در "ژنو 2 "از پس گرفتن خود دعوت تاسف‌بارتر است.
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ محمدجواد ظریف امروز سه‌شنبه پیش از ترک عشق‌آباد به سمت تهران با اشاره به دعوت نشدن ایران به این کنفرانس گفت: ما از ابتدا اعلام کردیم که هیچ پیش‌شرطی را برای حضور ایران در نشست ژنو 2 نمی‌پذیریم.


رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در منطقه دارد و نمی‌توانند این نقش را نادیده بگیرند، خاطرنشان کرد: دیدگاه ما از ابتدای بحران این بوده که تنها راه‌حل بحران سوریه راه‌حل سیاسی است اما متاسفانه بسیاری از گروه‌ها و کشورهای منطقه و بیرون منطقه به دنبال راه‌حل نظامی بودند و تازه به این نتیجه رسیده‌اند که راه‌حل نظامی کارآمدی ندارد و باید به دنبال راه‌حل سیاسی باشد.

ظریف در ادامه با بیان اینکه بان‌کی‌مون در هفته گذشته چندین‌بار با من تماس گرفت اظهار داشت: در همه این تماس‌ها صریحا به ایشان گفته‌ام که هیچگونه پیش‌شرطی را نمی‌پذیریم و هرگونه اظهارنظری از طرف ایشان که متضمن این باشد که ایران شرطی را برای حضور پذیرفته خلاف واقع می‌دانیم و ایشان کاملا از این موضوع مطلع بود و از دیدگاه ما اطلاع داشت.

ظریف با ذکر این نکته که بان‌کی‌مون در روز گذشته 2 تا 3 بار با وی تماس تلفنی گرفته خاطرنشان کرد: آقای بان‌کی‌مون سفیر ما را دعوت کرد و علاوه بر این آقای اخضر ابراهیمی نیز تماس گرفت که در همه تماس‌ها صریحا گفتیم که ما همواره نقش سازنده و مثبتی ایفا خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد که برای جمهوری اسلامی پیش‌شرطی قرار دهند.

وزیر خارجه اضافه کرد: متاسفانه آقای بان‌کی‌مون بعد از اعلام دعوت از ایران تحت فشار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ما از دو چیز متاسف هستیم عنوان کرد: اول از این متاسفیم که بان‌کی‌مون بر اثر فشاری که به آن وارد شد پیشنهاد خود را پس گرفت و ما از ابتدا مشتاق به این موضوع نبودیم و فقط به خاطر اینکه از ما دعوت شده بود می‌خواستیم شرکت کنیم، آن هم نه در سطح وزیر بلکه در سطح معاون وزیر زیرا اعتقاد داشتیم که زمان دعوت برای حضور وزیر خارجه ایران خیلی دیر شده بود و قرار بود اگر دعوت جدی باشد معاون وزیر خارجه شرکت کند و ما متاسفیم که آقای بان‌کی‌مون تحت فشار پذیرفت که دعوت را پس بگیرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: آنچه که بیشتر باعث تاسف است نداشتن شهامت برای اعلام دلیل پس گرفتن دعوت بود.

وی گفت: اینکه پس گرفتن دعوت را به اظهارنظرها در ایران نسبت دادند اقدام درستی نبود و به صورت مشخص آمریکا و برخی گروه‌هایی که بعضا دستشان به خون مردم سوریه آغشته است به ایشان فشار آورده و آقای بان‌کی‌مون ناگزیر شده که این کار را انجام دهد و به دنبال توجیه گشته است.

انتهای پیام/