امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران درخصوص سیوپنجمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور و ظیفه آجا و چهاردهمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان دانشگاههای ارتش گفت: خداوند بزرگ را شاکر هستیم که امروز شاهد اختتامیه این دوره از مسابقات بودیم اما بهحمدالله بحث قرآن در نیروهای ارتش جمهوری اسلامی از جایگاه بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: یکی از مسائل اصلی که به آن توجه میشود تقویت بنیانهای اعتقادی و ایمانی کارکنان است که اصلیترین مسیری که میتوان در این باره طی کرد توجه به قرآن و معارف قرآن است بحمدالله در تمامی یگانهای این مسئله با جدیت در حال پیگیری است.
سرتیپ پوردستان عنوان کرد: این مسابقات در رشتههای دهگانه حفظ 5، 10، 15 و 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم و قرائت تحقیق و ترتیل و اذان و تفسیر سطح یک و دو برگزار شد در سه بخش کارکنان پایور، وظیفه و دانشجویان دختر و پسر برگزار شد که با توجه به تعداد شرکتکنندگان در مسابقه این حکایت از توجه و عنایت آنها به فرهنگ قرآنی و اهتمام سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و ادارات تابعه به این امر مهم دارد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: به لطف خدا در سایه توجه به قرآن و برپایی مسابقات قرآن امروزه ارتش جمهوری اسلامی ایران در بین سازمانهای نیروهای مسلح و بلکه سازمانهای کشوری رتبه اول قرآنی را به خود اختصاص داده است و تلاش داریم که براساس تدابیر و رهنمودهای فرمانده کل قوا رسالت، مأموریت و مسئولیت سنگینی که در قبال قرآن و آموزشهای قرآنی و مفاهیم قرآنی بر عهدهمان است عمل کنیم.
امیر سرتیپ پوردستان درباره رویکرد فعالیتهای قرآنی در میان خانوادههای ارتشیان، اظهار کرد: استقبال و علاقهمند زیادی هم از سوی کارکنان خانوادههای آنها در زمینه فعالیتهای قرآنی روبرو هستیم و هنگامیکه کلاسهای قرآنی در رشتههای گوناگون حفظ و قرائت و سایر رشتهها گذاشته میشود با استقبال خوب آنها روبرو هستیم و امروز شاهد هستیم که فرهنگ قرآنی در تمامی لایهها و ردههای کارکنان ارتش و خانوادهها گسترش پیدا کند و از یک نشاط و شادابی خوبی در این حوزه برخوردار هستیم
وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که آیا فعالیتهای قرآنی ارتش قبل و بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی قابل مقایسه است؟ تصریح کرد: تفاوت از زمین تا آسمان است و در دوران قبل از انقلاب تلاش میشد که این فرهنگ میان کارکنان گسترش پیدا نکند اما با توجه به اینکه یکی از بنیانهای ارتش جمهوری اسلامی ـ ایرانی مسائل اسلامی، ولایتی و تدینی است لذا بسترساز تمامی این حرکتها قرآن است.
پوردستان تأکید کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ارتشی فردیست که متمسک به قرآن و متوسل به آن باشد و خودش را انسان قرآنی شکل دهد و سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی آن است که خودش را با آنچه که در قرآن تصویر و ترسیم شده است مطابقت دهد تا بتواند در صف سربازان بقیةالله قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه امروزه شاهد هستیم که فرهنگ قرآنی در ارتش جمهوری اسلامی ایران از محوریترین فعالیتهاست، بیان کرد: چنانکه در حوزه ارتقای آمادگی رزمی در حال کار کردن هستیم باید به مباحث قرآنی نیز توجه شود چون موتور حرکتهای نظامی ما، مفاهیم و فرهنگ قرآنیست.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: لذا قبل از انقلاب اسلامی نه تنها به قرآن توجهی نمیشد بلکه سعی میشد تا کارکنان از قرآن فاصله بگیرند و به برکت نظام جمهوری اسلامی امروز قرآن در سلول سلول وجود کارکنان و خانوادههای آنها نفوذ پیدا کرده و متناسب با فرهنگ قرآنی خودشان را آماده میکنند.